Kérlek várj!
Hatékony sablon keresés
Hatékony sablon keresés
A névjegykártya oldalon több száz nyomdai sablon - névjegykártya sablonok, levélpapír sablonok, boríték és jegyzettömb sablonok - várja felhasználókat, hogy a jó minőségű grafikai sablon felhasználásával a megfelelő egyedi nyomdai termékek elkészülhessenek. De hogyan lehet a leghatékonyabban keresni a sablonok között, hogyan lehet a leggyorsabban a megfelelő, a cég imagehez és az elképzelésekhez passzoló sablont megtalálni?

A mennyiségi kínálat csak abban az esetben hasznos, ha hatékony keresési lehetőségek állnak rendelkezésra a sablontömeg gyors és hatékony szűrésére, hiszen senki sem szeretne egyesével több száz sablont átkattintgatni. Szerencsére a névjegykártya nyomda oldalon több hatékony szűrési lehetőség is rendelkezésére áll a felhasználóknak, hogy gyorsan megtalálják a számukra legmegfelelőbb nyomdai sablont.

Hogyan működik a sablon kereső?
A névjegykártya nyomda oldal sablonkeresője nagyon egyszerűen ás mégis hatékonyan működik. A sablonok mellett bal oldalon található "Milyen sablont keres" keresőpanelban csak be kell állítani a megfelelő paramétert és szűrés gombot megnyomva máris listázza az oldal a beállításoknak megfelelő sablonokat. A legegyszerűbb paraméterek a sablon orientációja (álló, vagy fekvő tájolású sablonról beszélünk), a sablon mérete, és az egyoldalasság, vagy kétoldalasság kritériuma. A sablonokat készítéskor különböző tevékenység kategóriákba sorolták a designerek, hogy az adott tevékenység művelői könnyebben rátalálhassanak a nekik szánt sablonokra. Lehetőség van konkrét színeket is megadni, hogy mit tartalmazzon a keresett sablon, ehhez elég csak a színkockákon a pipát aktiválni. További lehetőség a grafika stílusa alapján keresni, illetve lehetőség van színes és egyszínű sablonok kiválasztására is, amihez a színtér jellemzőt kell megadni szűréskor.

Abban az esetben, ha ismerjük a keresett sablon nevét, vagy nagyjából emlékszünk a sablon nevére célszerű a sablon nevét a "Keresés a sablonok között" mezőbe gépelni és rákattintani a nagyító ikonra. A nagyítóra kattintást követően az oldal listázza azon sablonokat, amelyek neve a begépelt szót, vagy szótöredéket tartalmazza.

Az aktuális találati mennyiséget a rendezés sor jobb szélén tudjuk ellenőrizni, ahol az első két szám az adott oldal sablonjainak sorszámát jelzik, míg a / jel után található szám azt mutatja, hogy maximálisan hány sablon felel meg a keresésének. A "Mindent mutat" linkre kattintva a kereső visszaáll alaphelyzetbe és újra az összes sablon megtekinthető a sablon lista alján található lapozógombokra kattintva.

Mik azok a sablon családok?
Számos esetben lehet ésszerű igény, hogy azonos grafikai megoldással készüljön a névjegykártyán túl a levélpapír, boríték, vagy akár a jegyzetttömb is. Ebben az esetben úgyanazt a grafikai motívumot kell használni minden kapcsolódó nyomdai terméken. Nos erre valók a sabloncsaládok, amelyek azonos grafikai megoldással készült különböző sablonok, sablontípusok közös csoportjai. Ha ilyen sabloncsaládokon belül keresgélünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mindegyik nyomdai termékhez azonos stílusú alpanyagot találunk a weboldalon.

Mi alapján lehetséges a sablonokat rendezni?
A sablonokat jelenleg két szempont alapján lehetséges sorba rendezni a sablon kereső fölött található Rendezés menü megfelelő állásba kapcsolásával. Az egyik lehetőség a sablonokat frissességük alapján sorba rendezni, ami a sablon feltöltési ideje alapján kerül beállításra, tehát "Friss minta" kiválasztása esetén a legutoljára feltöltött sablonok kerülnek előre a sorban. A másik lehetőség a sablon népszerűsége alapján történő sorbaállítás, a népszerűséget pedig a sablon felhasználása, a sablonnal készült, szerkesztett és elmentett termékek darabszáma alapján számolja ki a rendszer.

Hogyan lehet alaposabban megnézni a sablont?
Amennyiben találtunk egy számunkra érdekes sablont, úgy a sablon jobb alsó sarkában található nagyító ikonra kattintva van lehetőségünk a sablont nagyobb méretben is alaposabban megnézni. Kétoldalas sablon választása esetén, a kinagyított kép alatti indexre, vagy az oldalra mutató ellapozó nyílra kattintva van lehetőség a sablon másik oldalát is megtekinteni.

Ha a sablon elnyerte a felhasználó tetszését úgy a sablon alatti csillagra kattintva lehet a sablon a kedvencek közé helyezni, vagy a levél piktogramra kattintva lehetséges a sablont elküldeni ismerősnek, grafikusnak, döntéshozónak.

Kapcsolódó híreink

A névjegykártya oldalon több száz nyomdai sablon - névjegykártya sablonok, levélpapír sablonok, boríték és jegyzettömb sablonok - várja felhasználókat, hogy a jó minőségű grafikai sablon felhasználásával a megfelelő egyedi nyomdai termékek elkészülhessenek. De hogyan lehet a leghatékonyabban keresni a sablonok között, hogyan lehet a leggyorsabban a megfelelő, a cég imagehez és az elképzelésekhez passzoló sablont megtalálni?
© 2017 Wasco Trade Kft., MINDEN JOG FENNTARTVA