Kérlek várj!
Kérdése van? Hívjon! +36 96 517 793

segíthetünk

Már kész névjegy
grafikával rendelkezik?
Csak szeretné kinyomtattatni?
Grafikusra/designerre
lenne szüksége?
Speciális megoldású
névjegyet szeretne?
Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat!
Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot
és megoldják kérését!
EGYEDI NÉVJEGYET SZERETNÉK
LEVÉLPAPÍR TERVEZŐ
Levélpapír online
Több száz sablon, számtalan
lehetőség várja a levélpapír
tervezőnkben. Próbálja ki!
megtervezem

Fizetési módok

A Névjegykártya-nyomda webáruházban megrendelt nyomdai termékek, névjegykártyák, levélpapírok, borítékok, stb. költségeinek kiegyenlítésére többféle lehetőség kínálkozik:

Fizetés a helyszínen a szolgáltató telephelyén
Vásárlóinknak lehetősége van telephelyünkön Győrben a 9026 Győr, Bácsai u. 148/F cím alatt a megrendelést követően előre fizetéssel személyesen megfizetni a megrendelt termékek ellenértékét és az esetleges szállítási díjat készpénzzel.
Az összeg befizetését követően egyeztetett időpontban az elkészült termék telephelyünkön átvehető vagy a futárszolgálat szállítja ki a termékeket vevőinknek a vásárláskor megjelölt szállítási címre.

Előreutalás banki átutalással
Vevőink a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási díjat banki átutalással, előreutalással is kifizethetik webáruházunk számára. A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük bankszámlaszámunkra: 00000000-58600300-11132385 átutalni. Az összeg beérkezését követően a futárszolgálat szállítja ki a termékeket vevőinknek vagy választhatóan átvehetőek a termékek telephelyünkön személyesen.
Az átutaláshoz szükséges adatokat(megrendelés száma, számlaszám, megrendelt termék adatok) a megrendelés webáruházban történő lezárását követően automatikusan elküldött email visszaigazolás részletesen tartalmazza.
Az összeg beérkezését követően a termék üzeletünkben átvehető vagy a futárszolgálat szállítja ki a termékeket vevőinknek a vásárláskor megjelölt szállítási címre.

Előrefizetés bankkártya segítségéval
Vevőink a megrendelt nyomdai termékek árát és az esetleges szállítási díjat bankkártyás fizetéssel, előreutalással is kifizethetik webáruházunk számára. A Névjegykártya-nyomda webáruházban az OTP Mobil Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Simplepay fizetési rendszer működik, ahol ezt a fizetési módot választva a vevő automatikusan átkerül a Simplepay fizetési oldalára. A fizetési oldalon a kártyaadatok megadásával elindul a tranzakció.
A fizetés eredményéről a rendszer tájékoztatja a vásárlót, a kártyatulajdonost, majd a vásárló visszairányításra kerül a webáruház oldalára.
A Simple fizetésről ide kattintva olvashat: Simplepay fizetési tájékoztató
Az összeg beérkezését követően a termék üzeletünkben átvehető vagy a futárszolgálat szállítja ki a termékeket vevőinknek a vásárláskor megjelölt szállítási címre.

Előrefizetés PayPal rendszer segítségéval
Vevőink a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási díjat a PayPal elektronikus számla segítségével, előreutalással is kifizethetk webáruházunk számára. Amennyiben a vásárló ezt a fizetési módot választja az oldal automatikusan átnavigálja a fizetéskor a PayPal biztonságos fizetési oldalára, ahol a PayPal rendszer segítségével automatikusan és biztonságosan megtörténhet a termék árának a megfizetése.
Az összeg beérkezését követően a termék üzeletünkben átvehető vagy a futárszolgálat szállítja ki a termékeket vevőinknek a vásárláskor megjelölt szállítási címre.

© 2017 Wasco Trade Kft., MINDEN JOG FENNTARTVA