Kérlek várj!
Kérdése van? Hívjon! +36 96 517 793

segíthetünk

Már kész névjegy
grafikával rendelkezik?
Csak szeretné kinyomtattatni?
Grafikusra/designerre
lenne szüksége?
Speciális megoldású
névjegyet szeretne?
Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat!
Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot
és megoldják kérését!
EGYEDI NÉVJEGYET SZERETNÉK
LEVÉLPAPÍR TERVEZŐ
Levélpapír online
Több száz sablon, számtalan
lehetőség várja a levélpapír
tervezőnkben. Próbálja ki!
megtervezem

A regisztrációról

A Névjegykártya-nyomda weboldalon és webáruházban, a www.nevjegykartya-nyomda.hu weboldalra történő belépés, az oldalon történő böngészés, sőt a vásárlás folyamata is minden látogatónk, partnerünk számára térítésmentesen és akadálytalanul rendelkezésre áll. Az oldal egyes szolgáltatásaihoz való hozzáférés, bizonyos tartalmak, funkciók elérése, a profiladatokkal történő egyszerű vásárlás lehetősége azonban előzetes regisztrációhoz, illetve az oldalba való belépéshez kötött.

Hogyan lehet regisztrálni?
A látogatóknak, vásárlóknak a bal felső sarokban található "Belépés/Profil" blokk "Regisztrálni" menüpontra kattintva van lehetősége regisztrálni, ahol a következő adatok megadására van kötelezően szükség: név, e-mail cím, jelszó illetve ugyanitt kerülhet sor a kötelezően elfogadandó Általános Felhasználói Feltételek és az Adatvédelmi Elvek elfogadására.

A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő emailt fog küldeni, amiben található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Hogyan lehet a felhasználói adataimat módosítani?
A felhasználó az oldalba való belépés után a bal felső sarokban található "Profil" blokk "Adataim" menüpontra kattintva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok, illetve ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, a vásárlást és a kiszállítást megkönnyítő adatok felvitelére.

Mit kell tenni abban az esetben, ha a felhasználó elfelejtette a jelszavát?
Ebben az esetben a "Profilom" blokk "BELÉPÉS" menüpontban az elfelejtett jelszó szakaszban lehet az ott található linkre kattintva új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet és a rendszer haladéktalanul megküldi az új jelszót a megadott e-mail címre, amivel azután már be lehet jelentkezni a webáruházba.

Hogyan lehet az adataimat, a felhasználói fiókomat törölni?
A felhasználó fiókját és adatait a "Profilom" blokk "Adataim" menüpontban a "PROFIL TÖRLÉSE" gombra kattintva lehet kezdeményezni. Ebben az esetben a rendszer adminisztrátorai a törlésre vonatkozó igény beérkezését követően haladéktalanul a vonatkozó adatokat, a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat véglegesen és visszavonhatatlanul törölni fogják a webáruház rendszeréből.

A felhasználói adatok törlésével párhuzamosan a rendszer a felhasználó megadott email címére az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küld a felhasználónak.

© 2017 Wasco Trade Kft., MINDEN JOG FENNTARTVA