Kérlek várj!
Kérdése van? Hívjon! +36 96 517 793

hírek | tippek

Grafikai alapanyag leadásának tudnivalói
2017-11-11    |    nyomdai file
Grafikai alapanyag leadásának tudnivalói
Abban az esetben, ha Ön nem a névjegykártya-online weboldal szerkesztőjével megszerkesztve és a weboldal szolgáltatásait használva rendelné meg cégünknél a kívánt nyomdai terméket, hanem egy rajz, tördelő vagy képszerkesztő programban megszerkesztett raszteres, vagy vektoros grafikai file-t küldene számunkra, úgy a következő elvárásokat kell alkalmazni a nyomdának leadandó anyag elkészítésekor.
Tovább olvasom
Hogyan működik a szerkesztő?
2017-10-25    |    egyedi grafika elkészítése
Hogyan működik a szerkesztő?
A névjegykártya nyomda weboldalon elérhető több száz nyomdai sablon - névjegykártya sablonok, levélpapír sablonok, boríték és jegyzettömb sablonok - megfelelő alapot adhat a kívánt nyomdai termék elkészítéséhez, de mielőtt a grafika nyomtatásra kerülhet még el kell látni a megrendelő egyedi adataival, kontakt adataival, logójával vagy egyéb grafikai elemekkel. Erre való a weboldalba beépített szerkesztő, amellyel könnyedén elvégezhető a névjegykártya, vagy a többi céges kommunikációs nyomtatvány gyors és igényes elkészítése.
Tovább olvasom
Hatékony sablon keresés
2017-09-27    |    nyomdai sablonok
Hatékony sablon keresés
A névjegykártya oldalon több száz nyomdai sablon - névjegykártya sablonok, levélpapír sablonok, boríték és jegyzettömb sablonok - várja felhasználókat, hogy a jó minőségű grafikai sablon felhasználásával a megfelelő egyedi nyomdai termékek elkészülhessenek. De hogyan lehet a leghatékonyabban keresni a sablonok között, hogyan lehet a leggyorsabban a megfelelő, a cég imagehez és az elképzelésekhez passzoló sablont megtalálni?
Tovább olvasom
A névjegykártya mérete
2014-11-29    |    szabványos névjegykártyaméretek
A névjegykártya mérete
A névjegykártya egyik legfontosabb paramétere a mérete. Alapvetően és több szempontból sem mindegy, hogy mekkora névjegykártyát szeretnénk készíteni.
Tovább olvasom
© 2017 Wasco Trade Kft., MINDEN JOG FENNTARTVA